Инвертер клима BRUNO 7kW ELITE wifi (-20°C) A++

56,900 ден

Погодно за простории од 30 m² до 50 m²

Опсег на работна температура од -20℃ до 53℃

Опис

Капацитет: 24000BTU (7 kW)

Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C

Погодно за простории од 30 m² до 50 m²

Вид на гас: R32

Енергетска класа на ладење: A++

Енергетска класа на греење: A+

Проток на воздух: 950 m3/h

Греач на надворешна едининица

SMART-wifi приклучок

Антибактериски и самочистечки филтер

Модел: Inverter Smart Wifi-heating pump

Екран: Лед екран

Вклучен сет за монтажа

Гаранција: 2+2

Модел: BRUNO 7kW TAC-24CHSD/ХA61I-BR smart WiFi ELITE (-20℃) A++

 

шифра:6373

GO TOP