Инвертер клима BRUNO 3.5 kW Q-Model WiFi (-20°C) A++

28,900 ден

Погодно за простории од 16 m² до 30 m²

Опсег на работна температура од -20℃ до 53℃

Опис

Капацитет: 12000BTU (3.5) kW

Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C

Погодно за простории од 16 m² до 26 m²

Вид на гас: R32

Енергетска класа на ладење: A++

Енергетска класа на греење: A+

Проток на воздух: 700 m3/h

Греач на надворешна едининица

SMART-wifi приклучок

Антибактериски и самочистечки филтер

Модел: Inverter Smart Wifi-heating pump

Екран: Лед екран

Вклучен сет за монтажа

Гаранција: 2+2

Модел: BRUNO 3.5 kW TAC-12CHSD/YA21I-BR WiFi Q-Model (-20℃) A++

 

шифра: 6815

GO TOP