Инвертер клима PREMIUM BRUNOAIR 3.5 kW WIFI T-FRESH (-25°C) A+++

46,900 ден

Погодно за простории од 16 m² до 45 m²

Опсег на работна температура од -25°C до 53°C

Опис

Капацитет: 12000BTU (3.5) kW

Опсег на работна температура: -25 °C до 53 °C

Погодно за простории од 16 m² до 45 m²

Вид на гас: R32

Енергетска класа на ладење: A+++

Енергетска класа на греење: A++

Проток на воздух: 680 m3/h

Греач на надворешна едининица

SMART-wifi приклучок

Антибактериски и самочистечки филтер

Самочистечки филтер + чистење на воздухот

Ефикасно ги отстранува нечистотијата, поленот и бактериите

SMART AIR FLOW

30% ПОГОЛЕМА ЦИРКУЛАЦИЈА НА ВОЗДУХ споредено со другите модели

Потрошувачка за постигнување на температура 1.2 kW/h, а за одржување на температурата помеѓу 200 до 500 W

Модел: Inverter Smart Wifi-heating pump

Екран: Лед екран

Вклучен сет за монтажа

Гаранција: 2+2

Модел: PREMIUM BRUNOAIR 3.5 kW 12CHSD-TF21 WIFI T-FRESH (-25℃) A+++

 

шифра: 6839

Вие исто така би сакале…

GO TOP