Инвертер клима BRUNO 5.2 kW Q-Model WiFi (-20°C) A++

46,500 ден

Погодно за простории до 50 m²

Опсег на работна температура: од -20℃ до 53℃

Нема на залиха

Опис

Капацитет: 18000BTU (5.2) kW

Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C

Погодно за простории од 25 m² до 40 m²

Вид на гас: R32

Енергетска класа на ладење: A++

Енергетска класа на греење: A+

Проток на воздух: 950 m3/h

Греач на надворешна едининица

SMART-wifi приклучок

Антибактериски и самочистечки филтер

Модел: Inverter Smart Wifi-heating pump

Екран: Лед екран

Ниво на бучава на внатрешна единица: 53dB

Ниво на бучава на надворешна единица: 65dB

Вклучен сет за монтажа

Гаранција: 2+2

Модел: BRUNO 5.2 kW TAC-18CHSD/YA21I-BR WiFi Q-Model (-20°C) A++

 

шифра: 6375

GO TOP