За брендот BRUNO

Создаваме вистинска клима и температура за вашиот дом

Идеална температура во вашиот дом без оглед на годишното време. Уживајте во сите благодети и едновремено заштедете!

  • Сертифицирани монтери 
  • 48 месеци гаранција
  • Максимална ефикасност и загарантирана заштеда
Ви нудиме

КОМПЛЕТЕН СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

УСЛУГИ

Греењето и ладењето никогаш не било полесно

Топлински пумпи
Топлински пумпи
Ефикасно решение за греење и ладење кое може да придвижи 3-5 пати повеќе топлина од електричната енергија што ја внесуваме во него.
Техничка поддршка

Гаранција и сервис 4 години

Со професионална инсталација заштедете време, нерви и пари и зголемете го животниот век на вашиот клима уред

  • 01 Контактирајте професионалец
  • 02 Закажете термин
  • 03 Инсталација, чистење и поправка на инвертерот во вашиот дом
Bestseller

SMART Инвертер клима BRUNO 3.5 kW WiFi ELITE (-20℃) A++

Опсег на работна температура од -20℃ до 53℃

Тип: Split System

Моќност: 3.5 kW

Погодно за: 30 m2

SMART Wifi

Со топлинска пумпа заштедете и до 60%

ONLINE каталог

ПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ

ONLINE
  • Бесплатна испорака До вашиот дом или канцеларија
  • 4 години ГАРАНЦИЈА сигурен доказ дека BRUNO е вистинскиот избор
  • Сертифицирани производи Загарантиран квалитет со достапни цени
  • Техничка поддршка Одржување, чистење и сервис на инвертери и топлински пумпи

84

Услужени домаќинства

356

Продадени инвертери

25

Монтирани топлински пумпи

GO TOP