Топлинска пумпа Bruno CNLF 18DZ/AB (-20℃) сплит

235,900 ден

Топлинска пумпа Bruno CNLF 18DZ/AB (-20℃) сплит

Опис

Модел на надворешна единица: CNLF 18DZ/AB (-20℃)

Капацитет на греење: 18 kW

Номинален напон: 220V – 50 Hz

Номинален притисок на вода: 0.3 MPa

Бучава (s.p.l.): <40 dB(A)

Димензии за поврзување на црево за вода: DN32

Средство за ладење: R410A

Тежина: 40 kg

Приклучок за поставување: <0.1 o

Гаранција: 2+2 години

GO TOP