Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 18kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит

279,000 ден

Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 18kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит

Опис

Модел на надворешна единица: KFD-180W/BPh

Капацитет на греење: 18 kW

Влез: 5.14 kW

Номинален напон: 220V – 240V 50 Hz

Номинална влезна моќност: 5.13 kW

Максимален притисок на топлина: 4.5 MPa

Опсег на температура: -30/43℃

Највисока температура на излезната вода: 58℃

Средство за ладење: R410A

Компресор: Toshiba

Мотор на перка: Panasonic

Пумпа за вода: Grundfos

Поврзување на вода: 5/4″

Гаранција: 2+2 години

 

GO TOP