Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 9kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит

195,000 ден

Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 9kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит…….

 

Опис

Модел на надворешна единица: KFD-90W/BPh

Капацитет на греење: 9.00 kW

Влез: 2.59 kW

Номинален напон: 220V – 240V 50 Hz

Номинална влезна моќност: 2.34 kW

Максимален притисок на топлина: 4.5 MPa

Опсег на температура: -30/43℃

Највисока температура на излезната вода: 58℃

Средство за ладење: R410A

Компресор: Mitsubishi

Мотор на перка: Panasonic

Пумпа за вода: Grundfos

Поврзување на вода: 5/4″

Гаранција: 2+2 години

 

GO TOP