Инвертер клима BRUNO 5.2 kW ELITE WiFi (-20°C) A++

44,900 ден

Погодно за простории од 25 m² до 40 m²

Опсег на работна температура од -20℃ до 53℃

Опис

Капацитет: 18000BTU (5.2) kW

Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C

Погодно за простории од 25 m² до 40 m²

Вид на гас: R32

Енергетска класа на ладење: A++

Енергетска класа на греење: A+

Проток на воздух: 800 m3/h

Греач на надворешна едининица

SMART-wifi приклучок

Антибактериски и самочистечки филтер

Модел: Inverter Smart Wifi-heating pump

Екран: Лед екран

Вклучен сет за монтажа

Гаранција: 2+2

Модел:  BRUNO 5.2 kW TAC-18CHSD/XA61I-BR WiFi ELITE (-20°C)  A++

 

шифра: 6374

 

GO TOP