Топлинска пумпа Bruno PREMIUM DC KD-90M/BP моноблок

186,000 ден

Топлинска пумпа Bruno PREMIUM DC KD-90M/BP моноблок

Опис

Модел на надворешна единица: KD-90M/bp

Капацитет на греење: 8.8 kW

Влез: 2.55 kW

Номинален напон: 220V – 240V 50 Hz

Номинална влезна моќност: 2.61 kW

Максимален притисок на топлина: 4.5 MPa

Опсег на температура: -30/43℃

Највисока температура на излезната вода: 58℃

Средство за ладење: R410A

Компресор: Mitsubishi

Мотор на перка: Panasonic

Поврзување на вода: 5/4″

Гаранција: 2+2 години

GO TOP